Recruitment Consultant

IT, LEGAL, ENGINEERING OF FINANCE

13-03-2023

Datum

Recruitment Consultant

functie

Amsterdam, Delf, Utrecht of Eindhoven

locatie

40

aantal uren

€2600 - 3800

salaris

Wat ga je doen?

Houd jij van de vrijheid om zelf te kunnen ondernemen? Wil jij je sales & recruitment carrière vormgeven? Wij werven, selecteren en begeleiden ervaren professionals, die toe zijn aan een nieuwe uitdaging! Ben jij de persoon die anderen uitdaagt om de volgende stap te maken? Ben jij degene die relatiebeheer met klanten goed kan oppakken zodat je de gunfactor hebt bij hen? Lees dan nu verder!

In de functie van Recruitment Consultant binnen het team heb je verschillende verantwoordelijkheden. Je kunt daarbij denken aan het planmatig verder op- en uitbouwen en onderhouden van jouw kandidatenbestand. Je doet relatiebeheer en in sommige gevallen new business bij klanten dei bekend staan in Nederland vanuit een beursnotering of grote namen in de overheid etc. Daarnaast begeleid je de professional die via de organisatie werkt op de opdracht bij de klant, jij begeleid hen zodat zij zich goed voelen op hun opdracht.


Ben jij degene die goed en snel is met plannen, organiseren, relatiebeheer, searchen, interviewen en sales? Wil jij een uitgebreid takenpakket waarbij je er veel voldoening, maar ook salaris en groei voor terugkrijgt? Dan is dit een functie voor jou 

Wat hebben we je te bieden?

Wat heb je nodig?

Sollicitatieproces

Dit is precies wat jij zocht, solliciteer snel en stuur direct jouw gegevens naar ons door!

Wij nemen telefonisch contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking en bespreken de mogelijkheden.

Zijn er mogelijkheden? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek